Verantwoord Supplementen Gebruik levert de beste producten en advies voor een eerlijke prijs.

Wekelijkse inloopmoment Dinxperlo

 

Iedere maandagochtend tussen 9:00 en 12:00 uur is er een gratis inloopmoment in mijn praktijkruimte. Loop gerust eens binnen voor vrijblijvend en kosteloos advies. Je kunt er terecht voor  vragen op het gebied van voeding, gezondheid en verantwoord gebruik van supplementen. 

 

Let op! Het inloopmoment is geen volledig consult.

Bij complexe gezondheidsklachten raad ik je aan een afspraak bij Natuurlijk Fit met Brigitta in te plannen. Weet je niet zeker of ik iets voor je kan betekenen? Uiteraard ben je  welkom tijdens het inloopmoment voor een eerste kennismaking om je vragen of wensen te bespreken. 

"Loop gerust eens binnen voor een vrijblijvend advies"   

Afhaalpunt

Heb je speciale wensen of wil je producten ophalen tijdens het inloopmoment? Laat het vooraf weten zodat ik het voor je klaar kan zetten. Je kunt je bestelling telefonisch, per WhatsApp of e-mail doorgeven. Tijdens de inloopmomenten is een pinautomaat aanwezig. 

 

Het is ook mogelijk om bestelde producten bij de receptie van Fitnesscentrum Ponsen op te halen. Je ontvangt dan een factuur bij je bestelling. Kijk hier voor de actuele openingstijden van Fitnesscentrum Ponsen.