Jouw gezondheid vinden we belangrijk. Daarom leveren we de beste producten en advies voor een eerlijke prijs.

Met de gepersonaliseerde Vitamine Maand-, Kwartaal- of Jaarbox zorgen we ervoor dat

je de juiste voedingssupplementen en alleen de beste kwaliteit ontvangt.

Bespaar tijd en stress

Herken je dat? Dat je de webshop met voedingssupplementen bezoekt en geen idee hebt welke producten bij je passen? Je buurvrouw is ervan overtuigd dat jij je ook beter kunt voelen met aanvullende voedingsstoffen, maar jij twijfelt. Wat is het nut van voedingssupplementen, wat heb ik nodig? Welk merk moet ik nemen? Kan het wel in combinatie met mijn medicijnen?

Onze professionals begrijpen dat het lastig is om verstandige keuzes te maken. Vertel ons meer over jouw leefstijl, persoonlijke eigenschappen en doelen en wij nemen het overige werk uit handen.

Altijd het juiste abonnement gemakkelijk bij je thuisbezorgd

Maak kennis met de Vitamine Maandbox. Enthousiast over het resultaat? Wil je nog meer gemak ervaren? Of wil je echt het verschil maken? Kies dan voor de Vitamine Kwartaalbox of de Vitamine Jaarbox. Het abonnement is eenvoudig aan te passen. Kies de box die bij je past en wij zorgen dat het bij je thuis wordt bezorgd.

 

Minder verspilling

Je ontvangt voedingssupplementen afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en wensen. We leveren alle producten in precies de juiste hoeveelheden. Hierdoor krijg jij altijd de beste kwaliteit, precies wat je nodig hebt, wordt er niks verspild en heb je geen onnodige kosten meer. De box bestaat uit een selectie van vitaminen, mineralen, spoorelementen, antioxidanten, fytonutriënten, kruiden, enzymen, vetzuren en/of eiwitten van alleen de beste leveranciers.