Verantwoord Supplementen Gebruik levert de beste producten en advies voor een eerlijke prijs.

Verzenden & gratis ophalen

Verzenden

Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Orders verstuur ik dagelijks. Niet altijd lukt het om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Wekelijks kosteloos inloopmoment

Liever persoonlijk contact? Loop gerust eens binnen voor een vrijblijvend advies op het gebied van gezondheid, voeding en aanvullende voedingsstoffen. Wekelijks zit ik klaar om je vragen te beantwoorden.

Je vindt mij iedere maandagochtend tussen 9:00 en 12:00 uur bij Fitnesscentrum Ponsen, Europastraat 2-A in Dinxperlo. De inloopmomenten zijn vrijblijvend en kosteloos.

Tijdens de inloopmomenten is het mogelijk producten direct mee te nemen. Heb je speciale wensen? Laat het vooraf weten aan ons zodat ik het voor je klaar kan zetten. 

Op deze locatie is het ook mogelijk om dagelijks bestelde producten bij de receptie op te halen. Je ontvangt een factuur bij je bestelling. De betalingstermijn is 8 dagen.


Heb je nog vragen over de levering van je bestelling?