Verantwoord Supplementen Gebruik levert de beste producten en advies voor een eerlijke prijs.

Professioneel advies op maat

 

Voor verbetering van je fysieke en mentale gezondheid is  aandacht voor gezonde voeding, een gezonde leefomgeving,  voldoende beweging, beperken van dagelijkse stress en regelmatig aandacht voor ontspanning een must. Daarnaast kan het aan te bevelen zijn om aanvullende voedingsstoffen te gebruiken om jouw gezondheid te optimaliseren. 

 

Ik zie dagelijks dat toevoeging van aanvullende voedingsstoffen een snelle en positieve wending  aan iemands gezondheid kan geven. Althans, mits je een geschikt product kiest.

"Ik help je graag bij de zoektocht naar het juiste product om jouw gezondheid te ondersteunen"

Waar moet je op letten bij de aankoop van supplementen?

 

Supplementen kunnen alleen een positieve uitwerking hebben  als ze van goede kwaliteit en samenstelling zijn. Kies een product waar geen onnodige hulpstoffen aan toegevoegd zijn. Die komen je gezondheid niet ten goed. De juiste dosering is van belang om daadwerkelijk iets teweeg te brengen. Daarbij moet  er aandacht zijn voor de synergie tussen verschillende voedingsstoffen om elkaars werking te versterken.

 

Gebruik je geneesmiddelen? Dan moet onderzocht worden of er wisselwerkingen tussen het medicijn en het gewenste supplement mogelijk is om bijwerkingen te voorkomen. 

 

Vind je het lastig om te bepalen welke supplementen geschikt zijn voor jouw wens of klacht? Of vraag jij je af of de producten die je nu gebruikt geschikt zijn voor jouw situatie? Loop gerust eens binnen voor vrijblijvend advies of  stel je vraag via het contactformulier. Ik help je graag.

Benieuwd wat jij nodig hebt?

 

Wil je graag een goede keuze maken? Ik geef professioneel advies voor verantwoord gebruik van supplementen. Vul het contactformulier in en je ontvangt een advies op maat binnen 48 uur. Liever persoonlijk contact? Bezoek het gratis inloopmoment of plan direct een afspraak in mijn praktijk 'Natuurlijk fit met Brigitta'.